Metoda "Accidentul" / Escrocii au încercat să păcălească un fost polițist din Constanța

334
1
Metoda

Articole de la același autor

Polițiștii Secției 2 din Constanța au fost sesizați prin 112, sâmbătă după-amiază, de către un polițist în rezervă, în vârstă de 54 de ani din Constanța, despre faptul că a reținut o femeie care a încercat să îl înșele prin metoda accidentul.


Bărbatul a declarat că a fost sunat de un alt bărbat care s-a recomandat ca fiind avocatul fiului său, spunând că acesta din urmă a fost implicat într-un accident rutier în București și a cerut suma de 4.500 de euro pentru despăgubiri.


Înțelegând faptul că este o înșelăciune, polițistul în rezervă a declarat că acceptă să ofere banii așa-zisului avocat, anunțând Poliția.


În momentul în care la domiciliul său s-a prezentat o femeie pentru a ridica banii, bărbatul de 54 de ani a reținut-o până la sosirea oamenilor legii.


Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, identificând-o pe D. Cristina Georgiana, de 18 ani.

În cauză, tânăra a fost reținută pe bază de ordonanță pentru 24 de ore de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, urmând a fi prezentată, astăzi, instanței cu propunere corespunzătoare.

Polițiștii fac un apel la toți constănțenii să anunțe imediat Poliția, dacă se confruntă cu situații similare ca cea prezentată anterior.



Comentează știrea

erdin ismail .bl
19 aprilie 2015
dicumetul e dovada

Vb.sunt multe precum pinochio sau psihologul sau parapsihologul psihiatru avocatul si alte organe judiciare dupa o explicatie se cere o documentatie de la a la z -de stiut foarte bine este ca orcine sa da an numele a unui organ de istitutie sau cu seriozitate din partea organa unei istutiti metoda severa si dovata corecta este an registrarea pe telefon an timpul coversatiei de ce spun asta foarte multi emigranti folosec asupra organelor istitutionale registrarea convorbiri e drep o declaratie verbala dupa caz poate fi fap penal metoda convorbirilor este anregistrarea pe telefon mobil comentator erdin ismail bl.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8623 secunde