În Arestul Poliției Constanța, după ce a vrut să țepuiască un fost polițist

263
În Arestul Poliției Constanța, după ce a vrut  să țepuiască un fost polițist - inarestulpolitieiconstantafostpo-1429548853.jpg

Articole de la același autor

A vrut să se îmbogățească escrocând un fost polițist, prin metoda "Accidentul", dar nu i-a reușit schema și a ajuns după gratii. Este vorba despre o tânără de 18 ani, Cristina Georgiana Diea, care, împreună cu alți doi indivizi, a încercat să obțină 4.500 de euro de la un fost polițist de la Secția 4 din Constanța, folosindu-se de deja cunoscuta metodă de înșelăciune "Accidentul".

"Din probele administrate până în acest moment, în sarcina inculpatei s-a reținut că, la data de 18 aprilie, în jurul orei 23,15, în baza unei înțelegeri prealabile cu o altă persoană neidentificată cert, s-a deplasat la locuința persoanei vătămate. Cu această ocazie, tânăra s-a prezentat drept «Lavinia Goran» și a susținut în mod mincinos că vine din partea «avocatului Sovejeanu Ionuț», solicitân-du-i persoanei vătămate să-i predea suma de 4.500 de euro, astfel cum aceasta din urmă convenise cu presupusul avocat, sumă ce ar fi fost necesară pentru achitarea cheltuielilor de spitalizare efectuate cu victima accidentului de circulație produs de fiul persoanei vătămate, precum și pentru a preîntâmpina un eventual proces penal, activitatea infracțională fiind întreruptă prin sosirea la locuința persoanei vătămate a unei patrule de poliție", au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Suspecta a fost arestată pentru 30 de zile, iar oamenii legii continuă cercetările, pentru identificarea și prinderea tuturor celor implicați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4855 secunde