Monstru cu chip de om. Își obliga nepoata minoră să-i facă sex oral!

1499
1
Monstru cu chip de om. Își obliga nepoata minoră să-i facă sex oral! - fondfetitaabuzatasexual-1434476069.jpg

Articole de la același autor

Ar fi trebui să aibă grijă de ea și să o ocrotească, dar a făcut exact contrariul. Dănuț Hăulică are 41 de ani și a ajuns în spatele gratiilor, după ce ar fi abuzat-o sexual pe nepoata concubinei sale. Ieri, bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile și încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Dănuț Hăulică trăiește de 12 ani în concubinaj cu bunica fetiței. Într-un apartament de trei camere, din Murfaltar, sunt nouă suflete, printre care trei minori. Drama copilei de zece ani a început în luna ianuarie 2013. Atunci a fost pentru prima dată când bărbatul a obligat-o pe micuță să îi facă sex oral. În luna august 2014, după ce bărbatul a plecat să muncească în Germania, fetița i-a spus mamei sale despre ororile prin care trece, iar femeia a sesizat organele abilitate. Oamenii legii au pornit o anchetă la acea dată, însă nu au avut probe suficiente împotriva individului și nu au putut face nimic.

Pe 5 iunie, acesta s-a întors din străinătate și a abuzat iar de cea mică. Totul s-a întâmplat în jurul orei 17.00, în casa unde locuiesc. Fetița ieșise la plimbare împreună cu mama ei și ceilalți doi frați. La un moment dat, femeia a trimis-o în casă după o sticlă de apă, iar când a intrat în locuință, Hăulică nu a lăsat-o să mai plece. S-a dezbrăcat și a obligat-o să îi facă sex oral. Ulterior, pentru a-și asigura scăparea, individul a trimis-o pe cea mică la baie să se spele, însă fetița a fugit glonț la mama ei și i-a povestit cele întâmplate.

Femeia a cumpărat imediat un pahar și a pus-o pe cea mică să scuipe, după care a plecat la poliție, unde a depus o plângere. Fetița a fost supusă unui examen medico-legal, iar în cavitatea bucală au fost găsite probe, astfel că anchetatorii au pornit o amplă anchetă.

Polițiștii au aflat de la fetiță că, din ianuarie 2013, bărbatul a abuzat de ea și o ducea de fiecare dată în boxa blocului, unde o obliga să îi facă sex oral.

Călăul a recunoscut

Luni după-amiază, oame-nii legii l-au luat pe sus pe Hăulică și l-au escortat la sediul poliției pentru audieri. Inițial, bărbatul a negat cu vehemență acuzațiile adu-se, dar apoi a recunoscut numai actul sexual de pe data de 5 iunie.

Bunica fetiței a crezut că totul este un complot împotriva iubitului ei și chiar își acuza fiica, însă, în momentul în care a văzut probele, a început să își schimbe părerea. Mai mult, bărbatul a recunoscut în fața ei că a supus-o pe nepoată la perversiuni.

Dănuț Hăulică muncește în construcții și nu se află la primele probleme cu legea. În anul 1996, el a mai fost condamnat la opt luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt din gestiune. 

Comentează știrea

robert
17 iunie 2015
!!!

Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3043 secunde