Oamenii nu se învață minte! Noi înșelăciuni prin metoda accidentul, la Constanța

174
Oamenii nu se învață minte! Noi înșelăciuni prin metoda accidentul, la Constanța - 2iunieoameniinuseinvataminte-1433233681.jpg

Articole de la același autor

În ciuda faptului că a fost intens mediatizată escrocii care acționează prin metoda "Accidentul" găsesc în continuare victime care să le cadă ușor în plasă. Ultimele cazuri de la Constanța au fost înregistrate duminică seară și luni. 


O femeie de 59 de ani a dat 1.600 de lei și opt grame de aur după ce a fost contactată telefonic de un individ care s-a dat drept avocatul fiului său. Bărbatul i-a spus femeii că trebuie să dea 10.000 de lei pentru a-și scăpa fiul de pușcărie. Disperată, constănțeanca a luat banii și s-a întâlnit cu o femeie căreia i-a înmânat banii și bijuteriile. 


Când a realizat că a fost victima unei infracțiuni, femeia a solicitat intervenția anchetatorilor. Ieri, polițiștii au fost alertați de un bărbat care a reclamat că a fost contactat telefonic de presupusul său fiu care l-a anunțat că a provocat un accident rutier și o femeie e grav rănită. Pentru a scăpa basma curată individul de la celălalt capăt al firului i-a solicitat suma de 20.000 de lei. Constănțeanul și-a dat seama că ar putea fi o escrocherie și l-a sunat imediat pe fiul său care l-a convins că nu a pățit nimic. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5778 secunde