CECCAR şi IȘJ Constanţa i-au premiat pe elevii remarcaţi la Concursul de cultură şi educaţie financiar-contabilă

31639
1

Articole de la același autor

Elevi de clasa a XI-a, liceu - filieră tehnologică, profil Servicii, calificarea profesională Tehnician în activităţi economice, reprezentând şase instituţii de învăţământ preuniversitar de stat şi particular, s-au întrecut în faza judeţeană a Concursului de cultură şi educaţie financiar-contabilă, cea de-a doua ediţie desfăşurându-se, în organizarea Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) şi a Ministerului Educaţiei, la Liceul Economic „Virgil Madgearu” din Constanţa.

La final, în cadrul unei festivităţi găzduite de sediul CECCAR, au fost acordate premii pentru ocupanţii locurilor I, II şi III, dar şi două menţiuni. 




Printre elevii remarcaţi, s-au numărat Anamaria Şiroca, de la Colegiul Economic Mangalia, Răzvan Vasile Marin, de la Liceul Economic „Virgil Madgearu”, Remus Constantin Şerban, de la Colegiul Comercial „Carol I”, Robert Alin Ghilan, de la Colegiul Economic Mangalia, sau Ionuţ Deian Coste, de la Colegiul Economic Mangalia.

Profesorii îndrumători sunt Veronica Gheorghe, de la Colegiul Comercial „Carol I” Constanţa, Anişoara Teodorescu, Lăcrămioara Bordei, de la Colegiul Economic Mangalia, Silvia Samara, de la Liceul Economic „Virgil Madgearu”, Alin Marian Gheţău, de la Liceul Tehnologic „Ioan N. Roman” Constanţa, Ravie Iuruc, Violeta Nazare, Camelia Seimeneanu, de la Liceul Tehnologic „Nicolae Titulescu” Medgidia, şi Gabriela Neacşu, de la Liceul Teoretic Murfatlar.

La festivitate, alături de elevii premiaţi, de profesorii lor şi de directorii liceelor, au fost prezenţi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa şi ai Consiliului Superior al CECCAR, ai Consiliului filialei Constanţa. 




„Ne dorim să înscriem acest concurs în agenda celor mai importante competiţii destinate elevilor. Îi felicit pe elevi pentru rezultatele obţinute, pentru efortul depus şi le urez mult succes celor care vor merge la etapa naţională.

Suntem încântaţi că au ales să aibă un viitor legat de această profesie, care le va da în mod garantat satisfacţii profesionale aşa cum noi, profesioniştii contabili de astăzi, le avem”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele CECCAR - filiala Constanţa, Elena Vlad. 



Comentează știrea

COSTEL LUNGU
24 aprilie

Cu așa profesori și dascăli,nu ne mira că avem premianți. Succes copiii

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4584 secunde