CELCO împlinește 40 de ani și lansează concursul: 40 de vouchere, 40 de câștigători

113

Articole de la același autor

Cel mai mare producător de BCA, adezivi, mortar și var, din sud-estul României, organizează pe pagina sa oficială de Facebook concursul "CELCO împlinește 40 de ani - 40 de vouchere CELCO, 40 de câștigători". Concursul se desfășoară exclusiv pe pagina de Facebook a companiei, site-ul www.facebook.com/Celco.ro . Cei ce se înscriu trebuie să înde-plinească patru condiții: să dea Like paginii CELCO, să transmită prietenilor lor afișul de concurs, să posteze o fotografie cu ei împreună cu un produs sau o reclamă CELCO și să împărtă-șească momentul sau canalul prin care au auzit pentru prima oară de CELCO.

"Concursul a fost gândit special să marcheze acest moment atât de important pentru CELCO. De 40 de ani ne străduim să răspundem cerințelor pieței cu produse de cea mai înaltă calitate care să ușureze munca și viața clienților noștri. Suntem recunoscători pentru fidelitatea de care au dat dovadă clienții noștri de-a lungul timpului. Suntem bucuroși că, după 40 de ani, putem afirma cu încredere că am devenit cel mai important producător de materiale de construcții din sud-estul României. Nu ne vom opri însă aici. Căutăm mereu noi piețe de desfacere și suntem pe cale de a ne extinde gama de produse. Punem mult accent pe sustenabilitatea și durabilitatea produselor noastre și vrem să contribuim la un viitor mai verde pentru generațiile următoare" - a declarat Anca Elisabeta Bosînceanu, director de marketing.

Fotografiile adăugate până inclusiv în ziua de duminică, 3 noiembrie 2013, ora 24, vor intra în procedura de tragere la sorți. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți folosind sistemul oferit de Random.org, luni, 4 noiembrie 2013, ora 17. Premiile oferite în concurs constau în 40 de vouchere în valoare de câte 40 de lei pentru achiziționarea de produse CELCO. Mai multe detalii și regulamentul concursului pot fi găsite pe www.celco.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Aprilie 2013
Stire din Economie : Școala Altfel" la CELCO
Pagina a fost generata in 0.8728 secunde