Cele mai inovatoare tehnologii din construcții, prezentate la CAMEX 2010

380
În perioada 27 - 30 mai, ABPlus Events organizează la Constanța a IX-a ediție a Expoziției Naționale de Construcții și Instalații CAMEX.
Evenimentul este găzduit de pavilionul expozițional de la intrarea în stațiunea Mamaia și reunește firme din toată zona Dobrogei și din București, Brașov, Iași, Bistrița-Năsăud, Argeș, Galați și Dolj.
La târg vor fi prezentate cele mai noi sisteme de încălzire a apei cu energie solară, soluții profesionale de construcții, tencuieli decorative, piscine din fibră de sticlă și beton armat, mobilier modern, case din lemn, vile de vacanță, izolații și tehnologii inovatoare de producere a energiei termice folosind biomasa granulară.
Concomitent cu expoziția CAMEX va avea loc și Forumul Regional în Construcții Construct Week, care se adresează specialiștilor din zonă. În cadrul a trei conferințe de specialitate vor fi abordate teme de actualitate, precum reabilitarea termică și eficiența energetică, dezvoltarea turistică a Deltei Dunării prin arhitectură sau soluții de îmbunătățire a terenurilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7532 secunde