Cele mai scumpe penthouse-uri scoase la vânzare în 2012, în Constanța

1168
2
Cele mai scumpe penthouse-uri scoase la vânzare în 2012, în Constanța - apartamentmobilat1355499584-1355530574.jpg
Cine vrea o locuință foarte mare la malul mării trebuie să scoată din buzunare până în 300 de mii de euro; cel mai scump penthouse din Brașov costă 700 de mii de euro.

Cine vrea o locuință de peste 100 de metri pătrați, în Constanța, trebuie să aibă și un buget pe măsură. Totuși, făcând comparație cu alte mari orașe, așa cum sunt București sau Brașov, prețurile de la malul mării par destul de accesibile. Imobiliare.ro a prezentat, pe baza datelor listate pe portal, un clasa-ment al celor mai scumpe penthouse-uri scoase la vânzare în ma-rile orașe ale țării (Constanța, București, Brașov, Cluj - Napoca, Timișoara și Iași), iar Constanța se află pe locul trei. În orașul de la malul mării, cel mai scump penthouse este situat într-un imobil construit în anul 2008 și are un preț cerut de 279.000 de euro. Proprietatea are trei camere (plus o bucătărie și două băi) și o suprafață utilă de 144 de metri pătrați, la care se adaugă o terasă de 130 de metri pă-trați. 265.000 de euro este prețul cerut pentru un alt apartament situat la etajul superior al unui bloc construit în anul 2008 în zona Faleză Nord. Proprietatea dispune de o suprafață utilă de 265 de metri pătrați și este formată din cinci camere, o bucătărie și trei băi. Există însă câteva apartamente chiar ceva mai scumpe pe piață la aceas-tă oră, însă ele au fost introduse în portofoliul agențiilor imobiliare încă din 2011.

Făcând o comparație, în Capitală cel mai scump apartament scos la vânzare în momentul de față este un penthouse de 3,5 milioane de euro. Acesta ocupă etajele cinci și șase ale unui imobil de apartamente construit în 2005. Locuința dispune de o suprafață utilă de 562 de metri pătrați și este formată din 12 camere, o bucătărie, șase băi și două balcoane. Proprietatea este dotată cu saună, cramă, jacuzzi și lift și vine "la pachet" cu trei locuri de parcare în garajul imobilului.

Orașul de la poalele Tâmpei ocupă locul al doilea în clasamentul orașelor cu cele mai mari prețuri la penthouse-uri, potrivit analizei imobiliare.ro. Astfel, cel mai scump apartament scos la vânzare în Brașov costă 700.000 de euro și ocupă ultimele trei etaje (un etaj propriu-zis plus două nivele de mansardă) ale unui imobil construit în anul 2010 în centrul istoric al orașului. Proprietatea dispune de o suprafață utilă de 290 de metri pătrați și cuprinde șase camere, pa-tru băi, o bucătărie și trei balcoane.

În cazul Timișoarei și a orașelor Iași și Cluj-Napoca vorbim despre prețuri maxime ale proprietăților aflate la acest moment pe piață de 250.000 de euro (suprafață utilă de 220 de metri pătrați, distribuită între cinci camere, o bucătărie, trei băi și trei balcoane; proprietatea dispune și de două locuri de parcare), 199.000 de euro (suprafață utilă de 180 de metri pătrați și face parte dintr-un imobil cu cinci etaje construit în anul 2011; locuința este complet mobilată, are patru camere, o bucătărie, două băi și trei balcoane), respectiv de 260.000 de euro (ocupă ultimele două etaje din șapte ale unui bloc de apartamente construit în anul 2008; locuința are cinci camere plus trei băi și o bucătărie, o suprafață utilă de 205 metri pătrați, la care se adaugă 148 de metri pătrați de terasă).

Comentează știrea

MIRUNA
15 decembrie 2012
pana si lucrurile de lux au scazut ca pret in orasul distrus de clanul mazareconstantinescu.Adica oamenii cu bani intodeauna au cumparat fara probleme pt ca banii lor nu prea erau munciti din greu sau cinstit,dar cum orasul Cta e p

Adica oamenii cu bani intodeauna au cumparat fara probleme pt ca banii lor nu prea erau munciti din greu sau cinstit,dar cum orasul Cta e printre cele m proaste din multe pct de vedere ,cn sa mai cumpere si sa vanda aici?Totul (nclsuiv dezvoltarea economica, imobiliara sau financiara)e in mana de fier a clanului mafiot

janina
16 decembrie 2012
pretul apartamentelor de lux

cele m-ai frumoase apartamente sint la stadion,sanatos construite balcoane funntionabile,mari si imense ca spatiu acum ce se construieste este nu la fel ,gradina in fata blocului si pretul care si-l poate permite oricine 70 000 euro cu 68 m daca il aveam pasta in Paris luam 500 000euro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2401 secunde