CERONAV își păstrează poziția în conducerea EDINNA

197
CERONAV își păstrează poziția  în conducerea EDINNA - ceronavovidiucupsa-1429633306.jpg

Articole de la același autor

În zilele de 21 și 22 aprilie, la Viena, se desfășoară lucrările celei de-a 9-a adunări generale a Asociației EDINNA. Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV este unul din membrii fondatori ai acesteia.

Asociația a fost înființată în 2009 și urmărește armonizarea standardelor de formare a personalului navigant pe apele interioare din Europa și introducerea unor directive unice la nivelul Uniunii Euro-pene. EDINNA reunește cei mai importanți furnizori de educație și pregătire profesională marinărească din România, Franța, Slovacia, Belgia, Germania, Olanda, Italia, Austria, Polonia, Ucraina, Serbia, Bulgaria, Croația, Rusia, la care se adaugă membrii asociați din Congo și Egipt.

În prima zi, adunarea generală a ales noul comitet director. România și-a păstrat reprezentarea. Astfel, postul de expert consultant, deținut până în prezent de Doina Munteanu, directorul subunității CERONAV, din Galați, a fost ocupat de candidatul CERONAV, Costel Iancu. El se alătură directorului ge-neral al CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa, ales vicepreședinte EDINNA la 12 februarie 2014.

Tot acum adunarea l-a ales pe noul președinte EDINNA, în persoana lui Rob van Reem, director adjunct la STC B.V – Olanda, care îl înlocuiește pe Arjen Mintjes, directorul general al Maritime Academy, Harlingen - Olanda. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Economie : Moș Crăciun face cursuri la CERONAV
Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Economie : Navigatorii fac coadă la CERONAV
Pagina a fost generata in 0.4294 secunde