Moș Crăciun face cursuri la CERONAV

189
Moș Crăciun face cursuri la CERONAV - moscraciun-1419011330.jpg

Articole recomandate

Din înaltul cerului, sania lui Moș Crăciun a coborât la baza de antrenament a Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV, unde îl așteptau bradul împodobit și copiii salariaților.

Unul dintre ștrengari, feciorul unui instructor din cadrul instituției, a observat că Moșul nu are echipamentul de siguranță regulamentar - cască și vestă de salvare - și i-a atras atenția că lucrurile nu sunt tocmai în regulă.

"Moșule, toată lumea știe că zbori pe deasupra mărilor și oceanelor. Ia spune: ai făcut cursul de salvare?" - s-a arătat curios prichindelul, care se vede că era deja expert în domeniu.

Moșul s-a făcut mai roșu în obraji decât de obicei și a încercat o scuză. Din fericire, a fost salvat de Ovidiu Cupșa, directorul general al CERONAV, care s-a oferit să-l înscrie la primul curs organizat în 2015.

Apoi, a început serbarea! Copiii au cântat și au spus poezii sub brad, iar Moș Crăciun le-a împărțit daruri. Avea Moșul un sac bogat, de-au ajuns darurile și pentru copiii foarte cuminți, și pentru cei… năzdrăvani.

A urmat programul de colinde cu trupa "Poze", cu grupul coral mixt Ion Pelearca și Cristina Obadasean, cu Organizația Studenților Basarabeni, precum și alți invitați surpriză.

La final, Moș Crăciun și-a depus dosarul pentru curs și a plătit taxa de înscriere. Dacă îl veți vedea revenind la Constanța în luna ianuarie, să nu vă șocați! Moșul este cursant la CERONAV!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Economie : Navigatorii fac coadă la CERONAV
Pagina a fost generata in 0.3505 secunde