CFR / Călătorii află online când pleacă trenul din gară

289
1
CFR / Călătorii află online când pleacă trenul din gară - garaconstanta51358352766-1372256415.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională de Căi Ferate "CFR" a anunțat lansarea oficială a serviciului online de informare a călătorilor care pot afla în timp real ora de sosire sau de plecare a trenurilor în/din Gara de Nord și a paginii de facebook a Gării de Nord. Sistemul online de informare a călătorilor http://www.cfr.ro/webcam.php este actualizat din minut în minut și oferă date complete despre rangul și numărul trenului, linia de sosire sau plecare a trenurilor, ruta de călătorie, ora de sosire/plecare, precum și minutele de întârziere. 




"Acest sistem online are drept scop informarea călătorilor în mod transparent și în timp real despre ora de sosire sau de plecare a trenurilor în/din Gara de Nord. În perioada 19 - 25 iunie 2013, perioadă de probă a acestui proiect, Tabela sosiri - plecări București Nord Gr A a înregistrat peste 9.000 de accesări directe", au precizat reprezentanții CFR. Tabela de sosiri-plecări a trenurilor în/din București Nord este afișată online pe site-ul companiei http://www.cfr.ro/ sau poate fi accesată direct pe http://www.cfr.ro/webcam.php, iar pagina de facebook a Gării de Nord este www.facebook.com/GaraDeNordBucuresti.




Comentează știrea

CARMEN
27 iunie 2013
HOTII

"Pentru Relu Fenechiu, managementul privat înseamnă ca aceia care au devalizat ani la rând sistemul feroviar românesc, cum este cazul directorilor Micu, Dorobanțu sau Ghibu, trebuiesc promovați ca manageri privați, dar remunerați împărătește. Astfel, devalizatorul de ieri, este de astăzi managerul de succes și, ca atare, trebuie plătit cu mii de euro pe lună. Practic, Fenechiu continuă campania de distrugerea cu bună știință a căilor ferate… Cea mai elocventă caracterizare pentru DOROBANTU de la CFR Calatori, constă în descrierea făcută de Honore de Balzac: "Parvenitul se târăște de-a bușilea în fața celor ce-i pot fi de folos și este obraznic cu cei de care nu mai are nevoie, aidoma paiaței dintr-un balet, pare marchiz dacă-l privești din spate, dar este bădăran dacă-l privești din fața".

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Iunie 2013
Stire din Economie : CFR - în pragul exploziei sociale
Pagina a fost generata in 2.6893 secunde