Cine sunt câștigătorii "Concursului de sănătate și securitate în muncă" din SNC

286

Articole recomandate

Cea de-a 16-a ediție a "Concursului de sănătate și securitate în muncă" din Șantierul Naval Constanța a ajuns la final. După o lungă perioadă de competiție, navaliștii constănțeni au disputat finala concursului. 


Locul I a fost adjudecat de Mihai Ciobănașu (Docuri), care a răspuns corect la 29 din cele 35 de întrebări. Inițial, acesta a fost la egalitate cu Mihai Neagu (Corp Montaj), care a răspuns corect la tot atâtea întrebări, departajarea făcându-se în cele din urmă la un baraj format din 21 de întrebări. Astfel, Mihai Neagu a terminat competiția pe locul II, urmat de Amet Levent (QA/QC), care a completat și ultima treaptă a podiumului. 


Competiția este inițiată de Sindicatul Liber al Navaliștilor și organizată în colaborare cu echipa managerială. Concursul, supranumit Olimpiada sănătății și securității în muncă, le-a adus câștigătorilor premii substanțiale. 


Dede Perodin, președintele sindicatului, a declarat pentru cotidianul "Cuget Liber": "Având în vedere obiectivul concursului - creșterea nivelului de protecție a sănătății și securității la locul de muncă - anul acesta au intrat în competiție toate departamentele, secțiile și atelierele societății. Prima fază a concursului (la nivel de formații de maiștri) s-a încheiat pe data de 17 septembrie 2015. Cea de-a doua etapă (la nivel de departamente, ateliere și secții) a început pe 5 octombrie 2015 și s-a încheiat zilele trecute. Între cele două etape, concurenții au avut la dispoziție timp de pregătire, materialele bibliografice fiind puse la dispoziție cu sprijinul departamentului de specialitate al companiei".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0264 secunde