Loteria bonurilor fiscale: bonurile de 274 lei, emise în 16 septembrie, sunt câștigătoare

126
Loteria bonurilor fiscale: bonurile de 274 lei, emise în 16 septembrie, sunt câștigătoare - loteriabonurilorfiscale-1445279014.jpg

Articole recomandate

Bonurile fiscale emise în data de 16 septembrie, cu o valoare de 274 de lei, au fost desemnate câș-tigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.


La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1-30 septembrie 2015. Fondul total de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.


"Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică va fi or-ganizată prima etapă de selecție care va consta în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizarea cererilor de reven-dicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi or-ganizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare", a precizat Ministerul Finanțelor Publice.


Rezultatele extragerii vor fi pu-blicate pe site-ul MFP, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Companiei Naționale "Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.


Cererile de revendicare pot fi de-puse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de o lună, iar posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de iden-titate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.


Un bon fiscal este con-siderat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise ele-mentele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii, precum și numărul de ordine). Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigă-toare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea "Conform cu originalul", pe care va fi scris numărul unic de înregistrare.


Posesorii de carduri Visa emise în România au realizat în data de 16 septembrie 172 de tranzacții cu o valoare cuprinsă între 274 și 274,99 lei fiecare și ar putea fi printre cei 100 de câștigători ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se oferă premii în valoare totală de un milion de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9042 secunde