CNADNR desfășoară anchete de circulație în județul Constanța

317
CNADNR desfășoară anchete de circulație în județul Constanța - politiarutieraliniacontinua-1347871553.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunță participanții la trafic că în perioada 17 septembrie - 27 octombrie se vor desfășura la nivel național măsurători precum și anchete de circulație, de tip origine - destinație în locații caracteristice rețelei de drumuri adiacente municipiilor Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Brăila, Iași, Oradea, Sibiu, Timișoara.

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii implementează un proiect pentru elaborarea Master Plan-ului General de Transport, având ca obiectiv asigurarea condițiilor pentru realizarea unui sistem național de transport eficient, durabil, flexibil și sigur. În cadrul proiectului se va elabora și Strategia de dezvoltare a sistemului național de transport, pe termen scurt, mediu si lung.

Pentru dezvoltarea Modelului Național de Transport, pe lângă datele existente este necesară colectarea unor date și informații suplimentare privind traficul rutier, care vizează în principal scopul deplasărilor, originea - destinația deplasării, gradul de ocupare a vehiculului cât și tipul de marfă transportată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1779 secunde