Colinde și șampanie. Petrecere de final de an, la grupul de firme "Histria" / GALERIE FOTO

1032
Păstrând o frumoasă tradiție de ani buni, Grupul de firme "Histria" s-a reunit, aseară, în sediul administrativ al Șantierului Naval Constanța, lângă bradul împodobit, în acorduri de colinde, prilej de a ciocni un pahar de șampanie și de a sărbători un an încheiat cu bine. 


Angajați ai grupului de firme "Histria", ai Șantierului Naval Constanța și ai "Cuget Liber", alături de invitați de seamă, precum IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, sau Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, au schimbat impresii și și-au făcut urări pentru anul ce va veni. 


Gazdele evenimentului au fost Dumitrița Bosînceanu, președintele Consiliului de Administrație al Șantierului Naval Constanța, și Gheorghe Bosînceanu, președintele Grupului de firme Histria. 


"Este deja o tradiție să ne reunim la finalul fiecărui an de muncă, tradiție pe care dorim să o păstrăm mulți ani de-acum înainte. Vă urez dumneavoastră și familiilor dumneavoastră un Crăciun fericit, un An Nou cu sănătate, cu bucurii, cu împliniri, atât în plan familial, cât și în plan profesional", a declarat Gheorghe Bosînceanu, care a pregătit și o surpriză: le-a transmis urări de bine, în limba lor, și muncitorilor vietnamezi care lucrează în cadrul șantierului! 


Seara s-a încheiat cu tradiționalul tort festiv și cu o sesiune de fotografii lângă bradul frumos împodobit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4219 secunde