Comandament Sezon Estival 2013. Ce nereguli au mai găsit inspectorii

63
Comandament Sezon Estival 2013. Ce nereguli au mai găsit inspectorii - mancare-1377614654.jpg

Articole de la același autor

Și săptămâna trecută a fost destul de aglomerată pentru inspectorii de la nivelul Direcției Sanitar - Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DSVSA). Au controlat 260 de agenție economici și au dat amenzi de aproape 7.000 de lei.

"În perioada 17 - 23 august, Direcția Sanitar - Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța a desfășurat, prin medicii veterinari oficiali din cadrul Comandamentului Sezon Estival 2013 activități de control în 260 de unități de producere, prelucrare, procesare, depozitare, valorificare și comercializare a produselor alimentare. În urma controalelor au fost aplicate nouă amenzi în cuantum de 6.800 de lei pentru următoarele deficiențe constatate: comercializarea produselor alimentare în spații necorespunzătoare sau neaprobate sanitar - veterinar; nerespectarea normelor privind întreținerea spațiilor și ustensilelor de lucru utilizate; ambalarea și etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare; nerespectarea condițiilor de depozitare a produselor alimentare; nerespectarea condițiilor de depozitare, marcare și/sau comercializare a ouălor", se arată în informarea DSVSA Constanța.

În continuare, constănțenii și turiștii aflați pe litoral pot semnala situații care pot pune în pericol sănătatea consumatorilor la numărul de telefon: 0800 826 787. Solicitările vor fi soluționate în regim de urgență de către inspectorii din cadrul Comandament Sezon Estival 2013.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3646 secunde