Comisarii Gărzii Financiare Constanța au picat pe capete la interviu

2444
6
Concursul pentru ocuparea postu-rilor vacante de la Garda Financiară s-a încheiat. După prima probă de examen (testul grilă), dintre cei 274 de candidați la nivel de țară, doar 8 fuseseră respinși. Se părea că următoarea probă - interviul - va fi floare la ureche. Cei care și-au făcut astfel de socoteli s-au înșelat.
Interviul s-a dovedit a fi o adevărată punte a suspinelor pentru mulți dintre cei ce s-au prezentat în fața comisiilor de examinare. Printre victime s-au numărat comisari cu mare experiență, intrați în Garda Financiară de la reînființarea ei, în urmă cu 20 de ani.
La Constanța, dintre cei 45 de comisari intervievați, doar 29 au fost declarați admiși. Cel mai înalt punctaj, 95,33, pentru un post de comisar principal, l-a obținut Teia Enache. Alți șase candidați au primit între 50 și 68,67 puncte, la această categorie. Tănase Carapiti nu a reușit să obțină decât 41,33 puncte, insuficiente pentru a-și păstra pâinea.
La categoria comisar superior, trei candidați au obținut peste 70 puncte: Ion Tomescu - 79 puncte, Octavian George Mihai - 76 puncte și Ovidiu Mihai - 71,67 puncte. Alți 18 candidați au înregistrat între 50 și 69,33 puncte. În schimb, 15 comisari superiori au fost declarați respinși: Mihai Bușu (45,33 puncte), Cornel Garimovici (43,33 puncte), Nicolae Manea (43 puncte), Ionel Avram (41,67 puncte), Ionel Radu (41 puncte), Daniel Codreanu (40,33 puncte), Daniel Tudoran (39,67 puncte), Iulian Ionescu (39 puncte), Octavian Andone (37 puncte), Augustin Suică (36,67 puncte), Răzvan Rednic (34 puncte), Stelică Vasile (32,33 puncte), Costel Papin (31,67 puncte), Mihail Păcuraru (31,33 puncte) și Gheorghe Ene (30,67 puncte). Candidatul pentru postul de referent superior a fost declarat admis cu 60 de puncte.
La nivelul țării, interviul a pus capăt multor cariere de comisar. "Au fost declarați respinși mai mulți candidați decât s-a urmărit prin măsura restructurări Gărzii Financiare" - a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", comisarul șef secție Cristian Radu. El a condus comisiile de examinare de la Prahova (unde au picat 9 candidați din 25), Teleorman (3 picați din 11) și Argeș (4 respinși din 10). În cadrul interviului - relatează Cristian Radu - candidaților le-au fost date spre rezolvare diferite situații concrete.
Secția de la Constanța se numără printre cele cu cei mai mulți respinși, în timp ce Timișul și Maramureș au avut procentul de reușită de 100%.

Comentează știrea

bibi
20 iulie 2011
pentru gusti

ai facut bani la garda augustine de ti-ai lut avion ai jefuit constanta, e timpul sa pleci

lica
20 iulie 2011
papule a apus soarele si pt tine

papule agentii economici dau petrecere ca au scăpat de tine

antijavra
21 iulie 2011
busu la puscarie!!!

in sfarsit, busule s-a inchis robinetul de unde curgeau banii. Sa dea Domnul sa ramai fara pic de avere si sa cersesti pe strada. E satula de tine toata lumea si de scarbosii tai baieti. Ai furat pe fata si ai scapat ca prin urechile acului. Infractoruleeeee.

p.r.t.
22 iulie 2011
suica norocosul

mare noroc ai avut ca ai picat sau ai facut-o intentionat? daca mai ramaneai te bagam in puscarie sau iti bagam familia in parastas, mare norocos mai esti dar DUMNEZEU este sus si vede cat rau intentionat ai facut comerciantilor si familiilor acestora. sa te bata DUMNEZEU NEMERNICULE.

mercenaru
22 iulie 2011
ptr. toata garda financiara constanta

in special si pentru seful garzi financiare constanta care si-a platit scaunul cu mica suma de 400.000 euro, tine-ti minte ca si voi sante-ti OAMENI ca si noi comerciantii si ca nu sante-ti BURICUL PAMANTULUI sau INVICIBILI, oricand puteti CADEA intru-n fel sau altu asa ca lasat-i loc de BUNA ZIUA indiferent cine este la PUTERE.

petrica v
14 decembrie 2011
radu cristian

radu cristian este cel mai mare corup din constanta. el este cel care impreuna cu florea sorin seful garzii financiare protejeaza cei mai mari evazionisti care lucreaza prin portul constanta, iar cascavalul milioane de euro il duc lu taticu " regina blejnar". arestatiiii: cristi vine o zii cand vei ajunge la mititica si te uita si blejnar si florea

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Iunie 2011
Stire din Economie : Cutremur la Garda Financiară
Pagina a fost generata in 0.3577 secunde