Cutremur la Garda Financiară

425
Cutremur la Garda Financiară - grevagardafinanciaragf36-1307650627.jpg

La împlinirea a 20 de ani de existență, Garda Financiară se restructurează. Potrivit in-formațiilor obținute de la biroul de presă al comisariatului central, s-a stabilit deja câte posturi se desființează pe fiecare structură.
Secția din Constanța va rămâne doar cu jumătate din personal. Din efectivul de 60 de lucrători vor fi păstrați 33. Vor fi desființate posturi de comisari, de referenți, de juriști.
Decizia câte anume locuri de muncă se restructurează la nivelul Gărzii Financiare este politică. Comisariatului central nu i-a mai rămas decât să stabilească cât anume să se taie din fiecare structură. Secțiile au fost clasificate în funcție de mărime (mici, mijlocii, mari) și de rezultatele obținute, iar restructurarea lor se face în funcție de aceste criterii. Surprinzător, secția din Constan-ța pierde aproape jumătate dintre posturi. De ce oare?
Fiecare comisar șef de secție urmează să propună care anume locuri de muncă vor fi desființate. Decizia finală o va lua tot comisariatul central.
Vor trebui lămurite și alte probleme. Cum se va face selecția personalului care rămâne și a celui care e pus pe liber? Se va organiza tes-tare, concurs? Ce se va întâm-pla cu personalul disponibi-lizat? Va putea concura pentru vreunul dintre posturile vacan-te de la administrațiile finan-ciare publice?
Cristian Radu, comisarul șef al secției Constanța, a confirmat informația privind cele 33 de posturi rămase, dar a refuzat să ofere alte detalii. "Nu am primit nimic oficial, pro-babil că săptămâna viitoare, pe luni sau marți, voi cunoaș-te mai multe amănunte" - a spus el.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3641 secunde