Concursul "Smart Relaxx by Icar Tours", la final. Află câștigătorul

402
La începutul săptămânii s-a tras la sorți câștigătorul premiului pus la bătaie de Icar Tours: o vacanță de două persoane la Hotel Maxx Royal Belek Golf & SPA 5* în Belek (Antalya), ce include șapte nopți de cazare pentru două persoane, regim de masă "maxx all inclusive", bilete de avion dus-întors, cu toate taxele incluse, transfer aeroport - hotel - aeroport.

În urna pentru tragerea la sorți au intrat toți turiștii care pe parcursul perioadei 14 martie 2011 - 14 martie 2012 au cumpărat un pachet turistic pentru Turcia din oricare dintre agențiile Icar Tours din Constanța, Mangalia, Tulcea, Medgidia și Iași. Câștigătoarea este Elena Corina Drăgușanu din Roman, care a achiziționat pachetul turistic din agenția Icar Tours din Iași.

Tragerea la sorti, la care au participat și numeroși invitați, a avut loc în Constanta, în prezența juriului format din angajați ai agenției Icar Tours.

"Ne bucurăm de succesul pe care l-a avut concursul nostru, știm că Turcia este una dintre destinațiile preferate ale clienților noștri fideli și acest lucru este dovedit de cele aproximativ 400 de persoane care au plecat pe această destinație pe parcursul unui an, doar prin agențiile noastre", a precizat directorul Icar Tours, Cristian Bărhălescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2048 secunde