Conferință IntelSOFT, la Constanța. Iată ce s-a discutat

225

Articole de la același autor

Constanța a găzduit, recent, conferința "IntelSOFT Deviz Profesional 2011 - Întocmirea documentației de ofertare și decontare a lucrărilor de construcții și instalații", organizată de compania IntelSOFT. La eveniment, au participat ingineri constructori implicați în activitatea de întocmire a documentației de ofertare-decontare, firmelor de proiectare și execuție precum și autorităților contractante.

"Utilizatorii programelor noastre, deși sunt mereu în criză de timp și trebuie să facă față dificultăților și piedicilor aparent insurmontabile, se disting prin respectul față de lucrul bine făcut. Dorința noastră este ca, prin ceea ce facem, să îi aducem împreună pe cei ce fac ceea ce știu cel mai bine: proiectarea, estimarea, ofertarea, planificarea, organizarea, administrarea și finalizarea cu succes a proiectelor de con-strucții pentru că împreună descoperim cele mai bune soluții la dificultățile cu care ne confruntam", a precizat Bogdan Damian, manager de proiect.

Participanții la conferință au avut ocazia să cunoască și să înțeleagă avantajul utilizării programelor profesionale pentru estimarea, ofertarea și decontarea lucrărilor în construcții.

v v v

IntelSOFT este o companie specializată în realizarea de programe destinate domeniului construcțiilor și instalațiilor. IntelSoft Deviz Profesional 2011 este cel mai complet și flexibil program profesional din domeniul devizelor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3768 secunde