Noi proteste în sănătate! Sindicaliștii Sanitas ies în stradă

138
2
Noi proteste în sănătate! Sindicaliștii Sanitas ies în stradă - noiprotesteinsnaatate-1402840104.jpg

Articole de la același autor

Din 23 iunie și până pe 4 iulie, sindicaliștii Sanitas și din asistență socială din toată țara vor picheta sediile Ministerului Sănătății și Ministerului Muncii și Finanțelor. Ei cer creșterea cu zece la sută a salariilor din sănătate și asistență socială și un contract colectiv de muncă în sectorul sanitar.

Reprezentantul Federației Sanitas Constanța a precizat că s-a ajuns la această situație întrucât, până acum, revendicările sindicaliștilor din sistemul sanitar și din asistență socială nu au fost soluționate, de cinci ani nu s-au mai găsit soluții pentru aceștia, iar în sănătate este un deficit enorm.

"În ce privește creșterea de urgență a veniturilor personalului din sănătate cu cel puțin zece la sută, am solicitat ca această măsură să fie luată în special pentru cei cu venituri mici. Aceeași solicitare, de majorare salarială cu zece procente, s-a făcut și pentru domeniul asistenței sociale, unde sunt cele mai mici salarii", a precizat reprezentantul Sanitas.

Comentează știrea

Going Here
20 iulie 2014
Going Here

hermes birkin bag discount Stiri Sănătate : Noi proteste în sănătate! Sindicaliștii Sanitas ies în stradă | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Going Here http://campanha.net/hermes-handbag/birkin-bag-replica-uk-fake-hermes-handbags-1262.asp

i was reading this
20 iulie 2014
i was reading this

euler hermes uk Stiri Sănătate : Noi proteste în sănătate! Sindicaliștii Sanitas ies în stradă | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online i was reading this http://cdkom.dk/images/news/0d058e225ec94a9aa1447766b6e17b0d.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.477 secunde