Conferința internațională a furnizorilor de cursuri offshore va avea loc la Constanța

199
Conferința internațională a furnizorilor de cursuri offshore va avea loc la Constanța - conferinta-1401983385.jpg

Articole de la același autor

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV își consolidează poziția pe piața internațională a serviciilor educaționale din shipping.

În luna mai 2015, va găzdui Conferința internațională a furnizorilor de cursuri pentru personalul de la bordul platformelor petroliere - TPAG (Training Provider Advisory Group).

Potrivit directorului general Ovidiu Cupșa, "conferința va fi organizată sub patronajul OPITO - Offshore Petroleum Industry Training Organization și va reuni reprezentanți ai instituțiilor de pregătire din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Propunerea CERONAV de a organiza conferința la Constanța a fost acceptată în detrimentul altor câteva din partea unor centre din Emiratele Arabe Unite. Alegerea reprezentantului OPITO, Shaun Minty, reprezintă o recunoaștere a capacității CERONAV, având în vedere intrarea noastră relativ recentă pe această piață. De asemenea, ne-am propus ca până la data conferinței, să acredităm cu OPITO alte două cursuri de pregătire pentru personalul de la bordul platformelor petroliere, H2S - Hidrogen Sulfurat și Escape Chute."

La conferința din 29 mai 2014, de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), CERONAV a fost reprezentată de Aleus Petrache, șef Serviciu OPITO, și Carmen Drăghici, inspector de specialitate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Februarie 2014
Stire din Economie : Recordurile CERONAV
Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Economie : Moș Crăciun a venit la CERONAV
Pagina a fost generata in 1.0264 secunde