CERONAV construiește un centru de simulare pentru navigația fluvială

276
CERONAV construiește un centru de simulare pentru navigația fluvială - ceronavovidiucupsa-1393950199.jpg

Articole de la același autor

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV și Academia Maritimă Harlingen din Olanda vor construi, în cadrul unui proiect european, primele două centre de simulare din Europa dedicate instruirii și evaluării personalului navigant fluvial, se arată într-un comunicat de presă. Unul va fi construit la Galați, iar al doilea la Harlingen, astfel încât să răspundă cât mai bine cererii de instruire din țările riverane coridorului Rin-Main-Dunăre. 


"Proiectul vizează instruirea personalului navigant în perspectiva implementării unor standarde armonizate la nivel european. CERONAV are un rol important, fiind și coordonatorul proiectului HINT ale cărui obiective de standardizare sunt complementare actualei propuneri. În același sens, CERONAV se află în proces de acreditare de către Comisia Centrală pentru Navigația pe Rin, în vederea recunoașterii cursului de marinar fluvial, acesta fiind un pas important spre armonizare" - a declarat Ovidiu Cupșa, directorul general al CERONAV.


Odată cu construcția acestor două centre, CERONAV își va întări poziția pe piața pregătirii personalului navigant fluvial.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Februarie 2014
Stire din Economie : Recordurile CERONAV
Pagina a fost generata in 1.6829 secunde