Consilierul economic și comercial din cadrul Ambasadei Republicii Populare Chineze în România, în vizită la CCINA

130
Consilierul economic și comercial din cadrul Ambasadei Republicii Populare Chineze în România, în vizită la CCINA - consilieruleconomicsicomercialdi-1574775275.jpg

Articole de la același autor

Ion Danuț Jugănaru - directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a primit astăzi, 26 noiembrie 2019, la sediul CCINA. vizita oficială a consilierului economic și comercial al Republicii Populare Chineze la București, LINXIANG ZHAO. Acesta a fost însoțit, de Jean Zhu, secretar II al Ambasadei Chinei.


Această vizită s-a dorit a fi una de informare privind economia județului Constanța, domeniile de activitate în care activează cele mai reprezentative firme constănțene și avantajele pe care le-ar avea potențiali investitori chinezi în județul nostru.
Consilierul LINXIANG ZHAO s-a arătat interesat de activitatea Camerei de Comerț Constanța și i-a mulțumit directorului general Jugănaru pentru prezentarea complexă a situației economice din județ, afirmând că va recomanda județul Constanța firmelor chineze care doresc să investească in România.


La rândul său, domnul Ion Dănuț Jugănaru a mulțumit pentru includerea județului Constanța, printre primele județe în programul de vizite de informare și a promis că instituția pe care o reprezintă va face tot ce-i stă în putință pentru încurajarea investițiilor străine. De asemenea, a propus organizarea, în colaborare, de către Ambasada R.P. Chineze la București și Camera de Comerț, de vizite, la Constanța, ale unor delegații de oameni de faceri chinezi interesați să cunoască oportunitățile de afaceri din zonă, se arată în comunicatul de presă dat publicității.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9449 secunde