Consiliul Concurenței analizează preluarea de către Rompetrol a nouă benzinării de la grupul Comision Trade

207
Consiliul Concurenței analizează preluarea de către Rompetrol a nouă benzinării de la grupul Comision Trade - consiliul-1598976489.jpg
Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Rompetrol Downstream intenționează să preia dreptul de folosință asupra a nouă stații de distribuție carburanți aparținând grupului Comision Trade, potrivit unui comunicat al autorității de concurență, remis, ieri, Agerpres.

Cele nouă benzinării sunt situate în Agigea, Brăila, Focșani, Mangalia, Brașov, Zărnești, Caracal, Caraș Severin și Târgu Jiu.

Activitățile Grupului KMG International, din care face parte Rompetrol Downstream, se concentrează, în principal, pe sectoarele de rafinare, retail, marketing și trading, cu operațiuni suplimentare în sectorul de explorare și producție și în zona de servicii petroliere industriale pentru terți (servicii la sondă, servicii industriale, foraje etc.), oferind, în același timp, consultanță de management și consultanță de afaceri ca o componentă de suport a celorlalte operațiuni.

Grupul Comision Trade este activ în mai multe domenii, precum vânzări angro, transport rutier intern și internațional, distribuție de carburanți în benzinării.

În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), această operațiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenței. Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9118 secunde