Consultare publică privind ajutorul de stat pentru IMM-urile europene

380
Consultare publică privind ajutorul de stat pentru IMM-urile europene - consultarepublicaprivindajutorul-1621769357.jpg
Comisia Europeană a lansat o consultare publică cu privire la propunerea de revizuire direcționată a „Orientărilor privind ajutoarele de stat pentru promovarea investițiilor în finanțarea riscurilor“. Cei interesați pot răspunde la consultare până la data de 16 iulie 2021.

Orientările privind finanțarea riscurilor vizează facilitarea accesului la finanțare pentru IMM-urile europene și companiile cu capitalizare medie.

Comisia a efectuat o evaluare a orientărilor actuale privind finanțarea riscurilor ca parte a verificării adecvării ajutoarelor de stat. Evaluarea a arătat că dispozițiile actuale funcționează bine și sunt, în general, adecvate scopului.

În același timp, evaluarea a arătat că ar putea fi necesare unele ajustări specifice, inclusiv clarificări ale unor concepte și eficientizarea în continuare, pentru a simplifica și mai mult normele existente și a clarifica aplicarea acestora.

Adoptarea noilor Orientări privind finanțarea riscurilor este prevăzută pentru ultimul trimestru al anului 2021.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.877 secunde