Contract în valoare de peste 2,5 milioane de lei, câştigat de firma condusă de Constantin şi Gabriela Marinciu

1178
Contract în valoare de peste 2,5 milioane de lei, câştigat de firma condusă de Constantin şi Gabriela Marinciu - 1-1680529134.jpg

Articole de la același autor

Cunoscută pe piaţa constănţeană pentru licitaţiile adjudecate, firma Corsa Construct, din Cernavodă, a câştigat un nou contract.

Astfel, conform e-licitatie.ro, Corsa Construct şi-a adjudecat contractul de „Execuţie lucrări pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea imobilului situat în localitatea Lumina, în vederea deschiderii unui centru de zi de recuperare (CZR) - în localitatea Lumina, str. Morii nr. 79 J - lot 4/2, jud. Constanţa, în cadrul proiectului Închiderea Complexului de Servicii Comunitare Orizont”. Autoritatea contractantă este Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, iar valoarea totală a achiziţiei este de 2.167.383,58 lei fără TVA.

„Lucrările vor fi executate conform specificaţiilor tehnice din cadrul caietelor de sarcini, a notelor conceptuale şi a temelor de proiectare anexate. Aceste lucrări se vor executa în baza Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, axa 8, prin apelul dedicat Obiectivului Specific 8.3 - «Creşterea gradului de acoperire cu servicii sociale», Operaţiunea C «grup vulnerabil: copii». Rata de cofinanţare din partea Uniunii Europene este de 85% din valoarea cheltuielilor eligibile ale proiectului prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), maxim 13% din valoarea cheltuielilor eligibile ale proiectului reprezintă rata de cofinanţare din bugetul de stat, iar cofinanţarea din partea solicitantului este de minim 2% din valoarea cheltuielilor eligibile”, se arată în descrierea succintă de pe e-licitatie.ro.

Înfiinţată în anul 2008, firma Corsa Construct are sediul social în Cernavodă, pe strada 9 Mai, nr. 5. Asociaţi sunt Constantin şi Gabriela Marinciu, ambii cu o cotă parte de 50%. Cei doi au şi calitatea de administratori în societate, fiind asociaţi şi în Corsa Design Company SRL. Conform confidas.ro, în anul 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 3.952.875 lei şi un profit de 652.841 lei, pe statul său de plată figurând 25 de salariaţi.

XXX

Reamintim că, în 2021, firmei Corsa Construct i-a fost atribuit, prin procedură simplificată, contractul de execuţie lucrări de construcţii în cadrul proiectului „Creşterea eficienţei energetice a imobilului Şcolii «Dimitrie Cantemir» din Constanţa”, valoarea acestuia depăşind patru milioane de lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5142 secunde