Cresc salariile la CERONAV

663
1
Într-un comunicat de presă sosit pe adresa redacției, și intitulat "Ovidiu Cupșa vine la CERONAV" cu măriri de salarii", se arată că:
"Angajații companiei CERONAV vor primi salarii mai mari cu 8% începând din luna iunie. La mai puțin de o săptămână de la instalarea sa în funcția de director general al CERONAV, Ovidiu Cupșa a semnat decizia prin care se comunică mărirea salariilor cu 8%, măsură datorată adoptării Ordonanței de Urgență nr. 19 din 16 mai 2012 de către noul Guvern al României."
Ovidiu Cupșa a declarată: "Reîntregirea salariilor a fost una dintre prioritățile programului de guvernare al USL, având în vedere lunga perioadă de timp care s-a scurs din octombrie 2010 când salariile bugetarilor au fost tăiate cu 25%, precum și criza financiară prin care trece România. Bineînțeles că eforturile vor continua până când salariile vor reveni cel puțin la cele de dinainte de tăierea lor de către Guvernul Boc. Acum este important ca angajații să se concentreze pe activitatea pe care o desfășoară, pe dezvoltarea de proiecte menite să rezolve problemele existente și să uite de tensiunile generate de reducerea salariilor. Trebuie precizat că această mărire de salariu nu se va simți doar în buzunarele angajaților, ci se va reflecta și în creșterea contribuțiilor la bugetul de stat, CERONAV fiind o instituție autofinanțată."

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2663 secunde