Cristian Radu: "Din salariul avut, trăiesc decent pe perioada autosuspendării!"

573
1
Comisarul șef secție autosuspendat Cristian Radu, a revenit asupra declarației făcute la conferința de presă, când și-a anunțat autosuspendare. "Am crezut că mă întrebați în glumă din ce voi trăi timp de jumătate de an, cât durează autosuspendare, și am răspuns tot în glumă. Vă rog să consemnați că salariul avut în permite să trăiesc decent în următoarele șase luni, să-mi ajut soția și părinții" – a declarat Cristian Radu.

Candidatul la Primăria Mangalia demonstrează că a învățat, deja, că nu trebuie să facă glume cu presa, că acestea ar putea să-i dăuneze în campania electorală. Mâine - poimâine, contracandidații ar putea să-i scoată vorbe că e întreținut de soție și a ajuns povara părinților.

Comentează știrea

gil
15 martie 2012
s-a fim seriosi

Jurate pe mata si fete ca ai bani din salariu si te votez,nebunule cit de timpiti n-e crezi nu stim cum ne trimiteai la firme catei sa ne cera spaga cea mai unsoara era 10 mil amenda 10 fara chitanta asta de incalzire si sa nu mai iti amintesc firmele tale protejate unde se recuperau tva de se rupeau

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4956 secunde