Cristian Radu, șeful Gărzii Financiare Constanța, s-a autosuspendat din funcție

2970
5
Cristian Radu, șeful Gărzii Financiare Constanța, s-a autosuspendat din funcție - cristianradu-1331031421.jpg

Cristian Radu, comisar șef de secție al Gărzii Financiare Constanța a anunțat, în cadrul conferinței de presă de la ora 12, că se autosuspendă din funcție, începând cu data de 7 martie 2012, pentru o perioadă de șase luni. El a declarat că a luat această decizie din motive personale.
"Din respect pentru instituție", Cristian Radu a refuzat să precizeze, în sediul acesteia, în ce constau aceste motive. Printr-un asemenea refuz, comisarul șef a confirmat ceea ce știe deja tot târgul, faptul că urmează să intre în bătălia electorală, cel mai probabil la Mangalia.
Întrebat de "Cuget Liber" din ce va trăi timp de jumătate de an, cât durează autosuspendare, Cristian Radu a spus: "Din salariul soției; mă ajută părinții…"



Comentează știrea

Contribuabilul luat de prost
6 martie 2012
Auto....Cum?

De parca acest personaj se retrage de la taraba 6 luni si revine dupa asta daca-i ies sau nu pasientele.Ce tara-i asta ,ce vremi traim ? Este platit din banii nostri,daca pleaca sa fie sanatos ,exista articol si aliniat in Codul Muncii cum sa te autosatisfaci singur de la Stat ? Statul suntem noi,cetatenii care platim din greu spagagii astia care se lafaiesc si fac ce le trece prin cap,NUMAI IN SLUJBA CETATEANULUI NU FAC NIMIC !!!! Constanta colcaie de evaziune,nu sunt bani la buget,dar onor comisarul sef se.......autosatisface !!!! HUOOOOOOOOOOOOO ! NEMERNICILOR ! Scoateti postul la examen,sa vina un cetatean care il merita !

Vio
6 martie 2012
Succes la alegeri!

Prefectului, in schimb nu o sa-i doresc succes, am tremurat de frig din cauza mandriei de a avea un primar punr sau cum se cheama coteria din care face parte

Contribuabilul fara casa de marcat
6 martie 2012
Ne pleaca oamenii de calitate, dom`le...

Auzi, din ce-o să trăiască șase luni? Păi din două zile de control pe teren pe la magazinașe face lejer de trăit șase luni. Doar știe toată lumea că, în loc de opt mii lei amendă pentru neemiterea de bonuri fiscale, dai două mii șpagă și una - două mii altă amendă și ai scăpat, astfel, cu cheltuiala la jum`ate! Șpaga la Garda Financiară este egală-egală cu amenzile aplicate. Întrebați cât au dat amenzi în 2011 și veți afla exact cât au luat șpagă într-același an!

HA,HA,HA!
6 martie 2012
CANDIDATUL

Ce sa faca? din banii sotiei? nici de seminte nu-i ajunge! de la parinti bani?sa ne spuna reteta de bani de la altii ,din familie,bineinteles.....CAM SANTAJ ...ASTA E ...

Maria
28 martie 2012
Candidatura fara sanse

Daca isi va depune candidatura pentru primaria Mangaliei, nu va avea sanse in primul rand pentru ca nu este mangaliot. Nu poti avea incredere intr-un om care nu traieste aici, care nu se confrunta cu problemele orasului. Cred ca este benefica o conducere noua, tanara, insa poate vom avea si optiuni favorabile.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3051 secunde