Cu adrenalină maximă pe patru roți

116
1
Cu adrenalină maximă  pe patru roți - cuadrenalinamaximapepatruroti-1400257015.jpg

Articole recomandate

JCI Constanța împreună cu Asociația Off-Road în Dobrogea, Active Training și PlayXP.net invită pasionații de activități în aer liber și adrenalină sâmbătă, 17 mai, la ediția a șaptea a proiectului JCI PLAY 4X4, o modalitate non-conformistă de a face business networking.

Organizatorii au ales un traseu off-road în Cheile Dobrogei; se va vizita Lacul Tașaul, Gura Dobrogei, Peștera Liliecilor și alte obiective turistice deosebite din această zonă. Participanții vor fi împărțiți în echipe și vor avea de îndeplinit mai multe misiuni. Pe traseu se vor desfășura o serie de activități antrenante: jocuri de strategie și de comunicare în cadrul fiecărei echipe formate.

Proiectul urmărește să promoveze activitățile în natură și obiectivele ce pot fi vizitate pe traseul ales, unele locuri fiind accesibile doar pe teren accidentat. Participanții la JCI PLAY 4X4 vor lucra în echipă, vor afla informații interesante despre meleagurile Dobrogei și vor admira peisaje memorabile.

"Sarea și piperul" evenimentului le vor constitui jocurile pe echipe care se vor derula pe parcursul întregii zile, concepute de profesio-niști în activități de team building (Active Training), menite să faciliteze interacțiunea dintre participanți.

Traseul ales de organizatori este ușor de parcurs de orice mașină 4X4 dotată corespunzător. Pe parcursul traseului sunt zone în care se poate face off-road veritabil. Mașinile care doresc se pot opri câteva minute pentru a se bucura de terenul accidentat, dar nu este obligatoriu pentru toți participanții.

Comentează știrea

bulgar
17 mai 2014
dobre

Astia-s constanteni? Astia-s texani!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Diverse : Cea mai tare aventură off-road din Dobrogea
Pagina a fost generata in 1.5848 secunde