Cu ce se ocupă miniștrii români

179
Cu ce se ocupă miniștrii români - cuceseocupaministriromani-1579037762.jpg

Articole de la același autor

Florin Cîțu - ministrul finanțelor publice participă în zilele de 14 și 15 ianuarie 2020, la Forumul Europei Centrale și de Est – Euromoney, de la Viena. Iar pe 16 ianuarie este prezent la conferința UniCredit.


Subiectele aflate pe agenda conferinței Euromoney sunt: perspectivele macroeconomice pentru Europa Centrală și de Est pentru 2020 și analiza economiei fiecărei țări din regiune.
x x x
Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor a organizat o reuniune de lucru privind proiectul pentru construcția autostrăzii Sibiu - Pitești. Au fost prezenți reprezentanți ai mai multor ministere și agenții guvernamentale, ai Băncii Europene de Investiții, precum și experți de mediu.


S-a subliniat importanța deosebită a proiectului finanțat din fonduri europene și s-a solicitat tuturor factorilor implicați să colaboreze pentru a clarifica aspectele tehnice ale proiectului, care în acest moment se află în etapa de evaluare la Comisia Europeană.


Participanții au agreat transmiterea promptă a informațiilor necesare către Comisia Europeană până la data de 31 ianuarie 2020, cu privire la:
– calendarul de realizare a evaluării impactului asupra mediului și privind obținerea acordului de mediu;
– metodologia utilizată în realizarea evaluării impactului asupra mediului și  obținerii acordului de mediu, inclusiv modul în care a fost luat în calcul impactul cumulat al noii autostrăzi cu DN7, calea ferată Râmnicu Vâlcea – Sibiu și râul Olt;
– calendarul de completare/ realizare la nivel național a planurilor de management și stabilirea obiectivelor de conservare a speciilor pentru ariile naturale protejate situate pe teritoriul României.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4034 secunde