PSD solicită eliminarea pensiilor speciale

289
PSD solicită eliminarea pensiilor speciale - psd-1579037642.jpg
PSD a hotărât să convoace o sesiune parlamentară extraordinară, pentru eliminarea pensiilor speciale, în ultima săptămână din luna ianuarie, a anunțat președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.


"Am hotărât ca PSD să convoace o sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale, în ultima săptămână din luna ianuarie, și credem cu certitudine că, din acest moment, nu mai există un motiv din partea Guvernului PNL să nu pună în aplicare legea promovată de PSD și promulgată de președintele României de dublare a alocațiilor copiilor", a declarat, ieri, Ciolacu, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului.


El a adăugat că pe ordinea de zi a ședinței extraordinare se va afla proiectul de lege pentru eliminarea pensiilor speciale care a fost dezbătut în luna decembrie în comisiile de specialitate din Camera Deputaților.


"Vom excepta pensiile de serviciu ale militarilor, pe care este exclus să le considerăm pensii speciale", a menționat Ciolacu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8399 secunde