Marcel Ciolacu: "PSD are capacitatea de a câștiga alegerile locale și parlamentare"

293
Marcel Ciolacu:

Articole de la același autor

Președintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, zilele trecute, că partidul pe care îl conduce are capacitatea de a câștiga atât alegerile locale, cât și cele parlamentare din acest an.


El a afirmat că social-democrații sunt ajutați din plin de Orban și al său guvern de a câștiga alegerile generale din anul 2020.
"Categoric, trebuie și avem capacitatea de a câștiga alegerile locale din anul 2020, avem capacitatea, și ne și ajută din plin domnul Orban și al său guvern, de a câștiga alegerile generale din anul 2020, iar partidul are capacitatea ca în anul 2024, în afară de a câștiga toate alegerile, în primul și în primul rând să aibă președintele României", a afirmat Ciolacu, la Digi24.


În același context, secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, a menționat că e nevoie de îndeplinirea a trei condiții pentru câștigarea alegerilor din 2020. Mai exact, este nevoie ca social-democrații să fie uniți, să aibă încredere unii în alții și să fie solidari.


La rândul lui, europarlamentarul Claudiu Manda a punctat faptul că a înțeles că Marcel Ciolacu este "vulpoiul" care poate ajuta PSD să câștige alegerile din 2020. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6095 secunde