Cum putem câștiga o zi, două în plus la vacanță

268

Articole de la același autor

La începutul acestei săptămâni a fost lansat programul "Zile gratuite de vacanță", ce se desfășoară, exclusiv prin agențiile de turism membre ANAT - Asociația Națională a Agențiilor de Turism, până pe 15 iulie, dar și în perioada 15 august - 31 august.
Programul, realizat în parteneriat cu hotelierii din România, include oferte speciale care vin în sprijinul turiștilor, fie că vorbim de turiști de litoral sau de munte, prin acordarea unui număr de zile gratuite de vacanță, după modelul "plătești 5 nopți și stai 6 sau chiar 7!".
"Zile gratuite de vacanță" face parte din proiectul "Vacanță în țara mea" 2012, proiect care reunește mai multe campanii promoționale distincte, cum ar fi "Înscrieri timpurii", "Miniprețuri de vacanță", "Supliment la masă", "Vacanțe speciale de evenimente" etc.
"În fiecare ediție acest program a reușit să atragă zeci de hotelieri de pe litoral, dar și din stațiuni montane de tradiție, și sute de agenții de turism din toate județele țării. Aceste oferte și programele speciale sunt disponibile însă numai în cadrul agențiilor de turism membre ANAT și nu direct, prin intermediul hotelurilor", au subliniat reprezentanții ANAT.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5127 secunde