Cum sprijină alte națiuni formarea cadeților

2307
Cum sprijină alte națiuni formarea cadeților - cumsprjinaaltenatiuni-1486309914.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Ofițerilor Maritimi din Singapore continuă să sprijine formarea viitoarelor generații de ofițeri. Ea va contribui cu 1,2 mili-oane de dolari pentru a încuraja companiile de transport maritim locale să asigure locuri de practică pentru cadeți, în cadrul unor programe de formare. De alocația de 1,2 mili-oane de dolari urmează să beneficieze 240 de cadeți.


Pentru fiecare cadet înscris în program, compania maritimă care îl preia va primi o contribuție de 5.000 de dolari, pentru acoperirea costurilor ocazionate de formarea acestuia. 


Singapore deține circa 5.000 de unități navale, care asigură locuri de muncă pentru mai mult de 170.000 de persoane. Industria maritimă contribuie cu 7% la produsul intern brut din Singapore.


În România, Sindicatul Liber al Navigatorilor a lansat, în urmă cu doi ani inițiativa "Cadetul român", care avea drept scop finanțarea unei părți a costurilor stagiilor de practică pe mare, pentru absolvenții învățământului superior de marină. Din păcate, nici instituțiile statului, nici sectorul privat nu au aderat la acest proiect. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Săptămâna Europeană  a Shipping-ului
Pagina a fost generata in 0.564 secunde