Cum vă puteți investi economiile cu dobânzi de până la 8,6%

117
Cum vă puteți investi economiile cu dobânzi de până la 8,6% - iatacumvaputetiinvestieconomiile-1657218154.jpg
Începând de luni, 4 iulie 2022, românii pot investi în titlurile de stat Tezaur, cu maturități de 1 și 3 ani și dobânzi anuale de 8,25% și 8,6%. Titlurile de stat au valoare nominală de 1 leu și sunt în forma dematerializată. Interesul românilor pentru titlurile de stat TEZAUR s-a menținut la un nivel ridicat și în luna iunie, suma investită fiind de 1,39 miliarde lei.

Titlurile de stat pot fi cumpărate:

- între 4 și 26 iulie 2022 on-line, numai de către persoanele fizice care sunt înregistrate în SPV. Operațiunile ce pot fi realizate on-line sunt: deschidere cont de subscriere pe numele investitorului la o unitate a Trezoreriei Statului selectată, subscriere titluri de stat Tezaur, virament al sumelor din contul de subscriere al investitorului către un cont bancar pe numele investitorului. Pentru mai multe detalii cu privire la subscrierile online accesați Ghid Tezaur online și Tezaur online.

- între 4 – 27 iulie 2022 de la unitățile Trezoreriei Statului;

- între 4 – 26 iulie 2022, în mediul urban, și 4 – 25 iulie 2022, în mediul rural, prin subunitățile Poștei Române.

Dobânda este anuală, plătibilă la termenele prevăzute în prospectul de emisiune. De asemenea, titlurile de stat emise în cadrul Programului Tezaur sunt transferabile și se pot răscumpăra în avans. Un investitor poate efectua una sau mai multe subscrieri în cadrul unei emisiuni.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.214 secunde