Curs de formare a mediatorilor la CCINA Constanța

430
Curs de formare a mediatorilor  la CCINA Constanța - ccina-1361751255.jpg
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) este gazda, începând cu 1 aprilie, a unui curs de formare a mediatorilor. Acesta este organizat de Fundația Școala Română de Afaceri a Camerelor de Comerț și Industrie - Filiala Constanța, în parteneriat cu Fundația pentru Schimbări Democratice București.


Organizatorii cursului atrag atenția că începând cu 1 iunie 2013 intră în vigoare modificările intervenite prin OUG 90/2012 și Legea 115/2012 a Legii 192/2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator. Prin intermediul acestor modificări, medierea devine procedură prealabilă obligatorie în disputele din următoarele domenii: dreptul familiei, răspunderea profesională (malpraxis), protecția consumatorului, litigiile de muncă izvorâte din încheierea, executarea și încetarea contractelor individuale de muncă, dreptul comercial (sume până la 50.000 de lei), dreptul penal (infracțiuni pentru care acțiunea penală se pune în mișcare la plângere prealabilă).

Cursul de formare a mediatorilor, ai cărui absolvenți vor primi o diplomă recunoscută la nivel național și internațional, are o durată de 15 zile.

Programul de desfășurare a cursului este unul flexibil. Ca și condiție principală de înscriere: doritorii trebuie să aibă studii superioare. Toate informațiile necesare se pot solicita telefonic, sau la sediul Camerei de Comerț Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1008 secunde