Darul de Crăciun pentru angajații "Oil Terminal"

1199
1
Darul de Crăciun pentru angajații
Blocajul financiar este principala problemă cu care se confruntă cei mai mulți agenți economici. Se face vânzare, se prestează servicii, dar plata facturilor se amână cu lunile.
"La final de an, situația financiară a companiei noastre rămâne incertă din cauza scăderii dramatice a încasărilor. Acesta este motivul pentru care nu putem spune dacă vom putea acorda prima de sărbători. Am analizat cu directorul economic resursele existente. Cifrele reflectă un singur lucru: incertitudinea. Trăim cu speranța ca lucrurile să se îndrepte până la sfârșitul anului și să putem acorda prima. Cu certitudine că nu va fi la nivelul celei din 2010, de 1.600 lei. În cursul zilei de 10 decembrie, vom avea o întâlnire cu sindicatul reprezentativ pentru a analiza, împreună, situația" - a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", Silviu Wagner, directorul general al companiei "Oil Terminal".
În ciuda problemelor financiare existente, Moș Crăciun va veni la copiii angajaților, suma alocată pentru fiecare dintre ei se ridică la 225 lei.
Pe baza evoluției economice din ultimele luni și a contractelor existente, conducerea societății estimează că activitatea "Oil Terminal" se va situa în 2012 cel puțin la nivelul din 2011.
"Cel mai important dar de Crăciun pe care îl oferă compania angajaților săi este siguranța locurilor de muncă și a plății salariilor în anul care vine" - a declarat Wagner.
Trebuie precizat că, în ciuda crizei economice din ultimii trei ani, conducerea companiei nu a operat restructurări ale locurilor de muncă în rândul angajaților permanenți. În portul Constanța, "Oil Terminal" se comportă ca o oază de securitate socială maximă. Compania asigură, în prezent, circa 22% din locurile de muncă existente în sectorul de operare portuară, deși în acest domeniu activează mai mult de 30 de firme.


Comentează știrea

mircea c-tin
11 decembrie 2011
disponibilizari

dE CE NU VENITI SI CU INFORMATII DESPRE MUNCITORII DISPONIBILIZATI DE LA ROMPETROL?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2574 secunde