Designerii români expun la Berlin

137
Designerii români expun la Berlin - 276807irinaschrottercatwalk-1358264886.jpg

Opt companii românești își expun colecțiile și realizările recente de design vestimentar în cadrul Târgului Internațional "Premium Messe Berlin", desfășurat în perioada 15 - 17 ianuarie, în cadrul Fashion Week 2013.


Irina Schrotter, List05, Stephan Pelger, Mihaela Glăvan și RSM, Adelina Ivan, Andra Clitan, Nissa și Nissa Kids participă la ediția din acest an a târgului în cadrul standului național organizat prin parteneriatul public-privat dintre Ministerul Economiei și Asociația Producătorilor și Designerilor din industria textilă (FIT). Acțiunea se înscrie în politica de promovare a exporturilor românești din domeniul designului vestimentar, a produselor textilelor și confecțiilor în cadrul programului anual de susținere a exporturilor de la bugetul de stat, în conformitate cu strategia națională de export.


În cadrul celor două secțiuni ale târgului, Premium Messe și Panorama, reprezentanții companiilor românești vor avea discuții de afaceri și tratative precontractuale pentru obținerea unor angajamente de export și încheierea de contracte.


Experiența acumulată de firmele românești în competiția cu parteneri din Germania și din alte țări le va permite designerilor români realizarea în continuare a unor colecții în acord cu tendințele existente pe piață, materializându-se astfel proiectul de branding din industria textilă, prevăzut în strategia națională de export, lansată și susținută de
Ministerul Economiei.


Ajuns la cea de-a 20-a ediție, târgul internațional Premium Messe este considerat centrul focal al dezvoltării afacerilor de design vestimentar din Germania, atât printr-o participare de nivel, cât și prin prezența celor mai mari branduri din lume.


Conceptul PREMIUM reprezintă un mix de colecții de înaltă calitate, branduri de lux cu nume sonore, pe de o parte, și colecții internaționale în vogă, pe de altă parte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2322 secunde