Dezbateri pentru actualizarea Planului Național de Redresare și Reziliență

88
Dezbateri pentru actualizarea Planului Național de Redresare și Reziliență - dezbateripentruactualizareaplanu-1612201695.jpg

Articole de la același autor

Luni, 1 februarie 2021, s-a dat startul dezbaterilor pentru actualizarea Planului Național de Redresare și Reziliență. Zilnic vor avea loc discuții tematice între reprezentanții ministerelor, pe cele 10 grupuri de lucru stabilite pe domenii. Discuțiile tematice se vor desfășura până pe 19 februarie, în două runde, iar propunerile vor fi integrate în planul actualizat.

Domeniile celor 10 grupuri de lucru sunt următoarele: transport; mediu, schimbări climatice, energie, eficiență energetică; dezvoltarea localităților urbane; agricultură și dezvoltare rurală; sănătate; educație; mediu de afaceri, antreprenoriat; cercetare, inovare, digitalizare; îmbunătățirea fondului construit; reziliență în situații de criză.

Tot în această perioadă, vor fi organizate mai multe dezbateri publice cu partenerii din mediul de afaceri, ONG și toți cei interesați, cu scopul de a discuta deschis și a identifica idei valoroase. În scurt timp va fi anunțat public un calendar cu temele dezbaterilor și detalii pentru înscrieri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Octombrie 2013
Stire din Sănătate : Dezbaterile din sănătate continuă
Pagina a fost generata in 0.4559 secunde