E-Distribuţie Dobrogea a fost redenumită Reţele Electrice Dobrogea

425
E-Distribuţie Dobrogea a fost redenumită Reţele Electrice Dobrogea - 1-1699619732.jpg

Articole de la același autor

Reţele Electrice Dobrogea (parte a grupului PPC, denumită anterior E-Distribuţie Dobrogea) este noua denumire a companiei care gestionează reţelele de distribuţie a energiei electrice în judeţele Constanţa, Tulcea, Călăraşi şi Ialomiţa.

Schimbarea de nume a operatorului de distribuţie vine după ce, recent, PPC a finalizat achiziţia operaţiunilor Enel din România.

„Datorită investiţiilor constante în dezvoltarea şi modernizarea reţelei de distribuţie a energiei electrice, E-Distribuţie Dobrogea, actuala Reţele Electrice Dobrogea, a înregistrat în 2022 o durată medie a întreruperilor neprogramate per client/an (SAIDI - System Average Interruption Duration Index - cel mai important indicator de performanţă în ceea ce priveşte distribuţia de energie electrică) de 92,32 minute, în timp ce media la nivel naţional a fost de 108,25 minute.

Sub noua sa denumire, compania va continua amplul program de investiţii, având ca principal scop transformarea sectorului energetic din România într-unul decarbonizat, digital, descentralizat, care să ofere economiei şi societăţii un avantaj competitiv într-o lume în schimbare, cu un focus special pe nevoile clienţilor”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacţiei, vineri, 10 noiembrie, de companie.

Modalităţile de contact rămân aceleaşi. Pentru a lua legătura cu compania, abonaţii din judeţele Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa şi Tulcea pot suna la 0800.070.555. Numerele de tip TelVerde din call-centerele tehnice sunt disponibile 24h/7 şi sunt apelabile gratuit de pe teritoriul naţional. De asemenea, ca parte a programului de digitalizare, detalii despre alimentarea cu energie electrică sunt disponibile şi pe pagina e-distributie.com. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4753 secunde