Energie, agricultură, fiscalitate. INFO economic

196
Energie, agricultură, fiscalitate. INFO economic - 1-1716547927.jpg

Articole de la același autor

l Construcţia unei hidrocentrale cu acumulare prin pompaj la Porţile de Fier III ar putea avea un impact semnificativ asupra mediului şi navigabilităţii, inclusiv pe partea românească, motiv pentru care un astfel de proiect trebuie dezbătut pe larg în grupurile comune de lucru, este de părere ministrul Energiei, Sebastian Burduja. „Cooperarea cu prietenii şi vecinii noştri sârbi este foarte importantă pe toate palierele, în special în domeniul energiei”, a explicat acesta.

l „Poftim, din România!”, campanie de promovare iniţiată de Ministerul Agriculturii şi Caprirom Sud Muntenia, continuă, până duminică, 26 mai, la Fundulea, gazda târgului AgriPlanta RomAgroTec.

Producători de fructe, dar şi de panificaţie, brânzeturi, produse apicole sunt prezenţi la expoziţie cu un stand amenajat sub sloganul „Poftim, din România!” şi vor oferi vizitatorilor produse autohtone pline de savoare.

l „Reorganizarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală va duce lupta antifraudă la un alt nivel, iar acest amplu proces este un pas crucial pentru a ne asigura că ajungem să colectăm eficient acei bani care trebuie să meargă către investiţii sau funcţionarea instituţiilor medicale, şi nu în economia neagră”, a declarat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş. De asemenea, Autoritatea Vamală Română a operaţionalizat un nou sistem, complet digital, care va permite o gestionare mai eficientă şi mai sigură a tranzitului de mărfuri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3958 secunde