Energie, aviaţie, afaceri. INFO economic

98
Energie, aviaţie, afaceri. INFO economic - 1-1684660123.jpg

Articole de la același autor

l Dezvoltarea proiectului SMR (reactor modular mic) în România a obţinut o finanţare record de peste patru miliarde dolari, a anunţat, sâmbătă, 20 mai, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Finanţarea acordată este parte din Parteneriatul pentru infrastructură şi investiţii globale (PGII) în cadrul căruia va fi acordată suma de 600 de miliarde de dolari, până în 2027, în investiţii în infrastructură în întreaga lume.

l „TAROM va fi o companie mai mică, dar profitabilă, în trei ani de la momentul aprobării de către Comisia Europeană a programului de restructurare, pe care noi o aşteptăm în această vară, cel târziu la începutul toamnei”, a declarat, sâmbătă, 20 mai, preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu.

Anterior, Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţase că a semnat Ordinul prin care se va acorda companiei aeriene TAROM un ajutor de stat în valoare de 1,9 milioane de euro.

l Camera de Comerţ Bilaterală România - Ucraina (CCBRU) organizează, în data de 30 mai, la Palatul Parlamentului din Bucureşti, Forumul „Rebuilding Ukraine”, informează un comunicat al organizaţiei.

La eveniment, vor participa importanţi oficiali guvernamentali din Ucraina şi România, cât şi reprezentanţi ai companiilor româneşti care doresc să se implice în procesul de reconstrucţie a Ucrainei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0108 secunde