Statistică, aviaţie, piaţă de capital. INFO economic

100
Statistică, aviaţie, piaţă de capital. INFO economic - 1-1682408696.jpg

Articole de la același autor

l Sindicatul din Institutul Naţional de Statistică (INS) Bucureşti, membru al Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie, organizează, miercuri, 26 aprilie, grevă japoneză pe durata întregii zile de muncă, iar pe 11 mai, vor fi pichetate sediile Parlamentului şi INS, conform unui comunicat al organizaţiei. Sindicaliştii spun că sunt trataţi ca o categorie inferioară de funcţionari publici şi invocă situaţia salarială discriminatorie.

l Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) informează că, din cauza schimbării indicativului de zbor pentru o parte dintre cursele Wizz Air, din W6 (Wizz Air) în W4 (Wizz Air Malta), realizată în cursul nopţii de 24 spre 25 aprilie, au apărut întârzieri la cursele vizate ale operatorului aerian. „Schimbarea datelor de zbor a presupus reintroducerea manuală în sistemul de procesare a informaţiilor referitoare la cursele respective, ceea ce a determinat întârzieri care doar punctual au depăşit o oră. La această oră, traficul aerian se desfăşoară în condiţii normale”, precizează CNAB.

l Piaţa de capital din România a crescut cu 3,8% în primul trimestru luând în calcul indicele BET-TR, care include şi dividendele, însă această evoluţie a avut loc pe fondul unei lichidităţi în scădere, potrivit unui comunicat al Bursei de la Bucureşti. Şapte listări au avut loc în primele trei luni din acest an, în valoare totală de 428 milioane euro. Au fost şase emisiuni de obligaţiuni care au însumat 427 milioane euro şi o emisiune de acţiuni de aproape un milion euro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5205 secunde