Era rețelelor de socializare / Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit are cont de Facebook

61
Era rețelelor de socializare / Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit are cont de Facebook - apdrpcontfacebook-1381155445.jpg

Articole de la același autor

Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP) este activă în mediul virtual. Astfel, pe lângă pagina oficială de internet  www.apdrp.ro, Agenția a adăugat la cartea sa de vizită pagina oficială de Facebook, la adresa https://www.facebook.com/APDRP, și pe cea de Twitter la https://twitter.com/APDRP.


Potrivit reprezentanților APDRP, cele două noi conturi au fost create din nevoia de a oferi beneficiarilor și potențialilor beneficiari ai viitorului PNDR cât mai multe instrumente de comunicare cu experții APDRP și de a răspunde mai ușor întrebărilor formulate.


"Experiența a dovedit că, pe lângă spiritul antreprenorial de care dau evidentă dovadă, beneficiarii PNDR sunt persoane dinamice, cu apetit pentru informare și dialog. Cum este și firesc, nu de puține ori sugestiile beneficiarilor noștri s-au materializat în modificări ale procedurilor de lucru. De aceea, unul dintre motivele care stau în spatele prezenței Agenției pe rețelele de socializare este de a le oferi noi spații pentru dialog, pentru schimb de opinii și, bineînțeles, pentru o comunicare personalizată", a declarat George Turtoi, directorul general al APDRP.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5033 secunde