Contul de Facebook al lui Ludovic Orban a fost șters

66
Contul de Facebook al lui Ludovic Orban a fost șters - orban-1379931398.jpg

Articole de la același autor

Contul de Facebook al deputatului PNL Ludovic Orban a fost șters, liberalul precizând, pentru Mediafax, că a înaintat companiei care administrează rețeaua de socializare o solicitare de clarificare a situației, spunând că i se pare "straniu".

Orban a fost întrebat dacă a șters personal contul de Facebook.

"Există trei variante posibile, de fapt numai două, că prima variantă, să-l fi șters eu sau cineva apropiat din familie este exclusă. Rămân două variante, fie contul a fost dezafectat, suspendat, de Facebook, fie un hacker mi-a spart parola și mi-a închis contul. Oricum, mi se pare cam straniu... nu am avut probleme până acum cu contul de Facebook și o lună de postări mai incomode pentru unii și pentru alții, m-am trezit fără cont de Facebook", a declarat deputatul PNL.

El a precizat că rețeaua de socializare reprezintă un mijloc de comunicare "foarte important".

Orban a menționat că a transmis Facebook o solicitare pentru a clarifica situația și în funcție de răspuns va decide cum va acționa.

Deputatul PNL a mai susținut că nu are "dovezi" că incidentul este legat de criticile aduse în ultima perioadă premierului Victor Ponta, dar i se pare "stranie" coincidența.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5927 secunde