Ludovic Orban, atac DUR: ,,Sunteți nebun, domnule Ponta?"

110
Ludovic Orban, atac DUR: ,,Sunteți nebun, domnule Ponta?
Ludovic Orban continuă șirul acuzațiilor la adresa premierului Victor Ponta. Liberalul consideră că premierul este fie "nebun", fie "își urăște semenii" pentru că "va încerca să introduca impozitul forfetar". Orban susține din nou că are motive să ceară înlocuirea premierului.


"Parca si-a varat necuratul coada la Palatul Victoria. Nu trece saptamana fara ca Ponta sa n-o comita. Parca este intr-o goana nebuna sa isi incalce promisiunile electorale si pozitiile publice din perioada de opozitie. Ultima isprava: impozitul forfetar", scrie Ludovic Orban pe contul sau de Facebook, citat de Ziare.com.


Pe finalul comentariului sau, Ludovic Orban isi reafirma hotararea de a cere inlocuirea lui Victor Ponta din functia de prim ministru. "Sunteti nebun, domnule Ponta? Sau ii urati pe romani? Pentru ca numai un nebun sau un om care isi uraste semenii ar incerca sa mai introduca impozitul forfetar dupa un asemenea bilant dezastruos. Ma obligati la inca un vot impotriva si imi dat inca un motiv pentru a imi sustine solicitarea de inlocuire a premierului", incheie parlamentarul PNL, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2653 secunde