Mazăre a discutat cu premierul Ponta despre facilitarea acordării vizelor pentru cetățenii turci

144
Mazăre a discutat cu premierul Ponta despre facilitarea acordării vizelor pentru cetățenii turci - victorpontalacampusulhenrycoanda-1379685699.jpg

Articole de la același autor

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, astăzi, că a discutat cu premierul Ponta despre posibilitatea înlesnirii obținerii vizelor pentru cetățenii turci.


"Am discutat cu premierul când a fost aici despre posibilitatea asta. Și mi-a spus că va încerca să facă lucrul ăsta, ca din ianuarie să dea vize turcilor pe aeroport, ceea ce primesc românii când se duc în Turcia. Pentru că, la ora actuală, turcii trebuie să meargă la ambasadă, la consulat, ca să își ia viză și după aceea să vină. E o piață care e mai ușor de accesat. În același timp, am discutat posibilitatea includerii Turciei pe lista țărilor unde să putem promova România și Mamaia", a mai afirmat Mazăre. 


Potrivit acestuia, referitor la atragerea turiștilor arabi și ruși, primarul Constanței a spus că "în ceea ce privește chestiunea cu statele arabe și Rusia încă rămâne blocată din punctul de vedere al venirii turiștilor și rămâne foarte tare blocată la vize". 


Radu Mazăre a susținut, totodată, că Bulgaria le acordă mai ușor vize cetățenilor din respectivele țări pentru că "se mișcă mai repede".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4169 secunde