Puiu Hașotti: "Orban ar trebui exclus din PNL dacă semnează moțiunea"

221
4
Puiu Hașotti:
Liderul senatorilor PNL, Puiu Hașotti, a declarat, ieri, pentru Mediafax, că, în situația în care Ludovic Orban va semna o moțiune de cenzură împotriva deciziei partidului, va avea probleme foarte mari, el făcând aluzie, ca opinie personală, la excluderea acestuia din PNL. "În situația în care Ludovic Orban va semna o moțiune de cenzură împotriva deciziei par-tidului, evident că va avea probleme foarte mari. Din punctul meu de vedere, doar al meu, ar trebui să se întâmple ceea ce s-a întâmplat și în legislatura trecută, când anumiți parlamentari, nealiniindu-se în ceea ce privește moțiunea de cezură, au fost excluși. Dar asta e o opinie personală, subliniez", a declarat Hașotti, pentru Mediafax. El a arătat că niciun parlamentar al PNL nu poate vota sau iniția o moțiune de cenzură decât dacă partidul este de acord cu această acțiune politică. Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri, că anunțul deputatului PNL Ludovic Orban privind sus-ținerea unei moțiuni de cenzură împotriva Cabinetului condus de Victor Ponta este unul "strict personal", iar PNL nu intenționează să susțină vreo moțiune de cenzură. "Eu nu comentez declarațiile domnului Orban, precizez doar că declarația privitoare la moțiunea de cenzură e un punct de vedere strict personal al domnului Orban. PNL face parte din Guvern și bineînțeles că în această situație nici nu intenționează să inițieze sau să susțină vreo moțiune de cenzură împotriva propriului Guvern", a declarat Antonescu. Deputatul PNL Ludovic Orban susține că va vota orice moțiune de cenzură împotriva premierului Victor Ponta, despre care afirmă că este "un hibrid nereușit" între "capitalismul lui Năstase" și "comunismul lui Iliescu", nemulțumit fiind de de-clarațiile premierului făcute la Roșia Montană.

Comentează știrea

admirator
17 septembrie 2013
este de vazut

daca PNL va mai exista mult timp, in aceasta formula... deci,de unde sa fie exclus Orban? Deocamdata, PNL este doar cu numele partid ..... alianta asta il termina. Este foarte posibil sa vedem o ruptura a PNL, in cel putin 2 formatii diferite. Mai multa prudenta nu strica!

baciu
17 septembrie 2013
Nu miscati in front, tovarasi!

Bineinteles ca va fi exclus daca va continua sa macane. Asa se intampla cu socialistii si comunistii deviationisti!! Asa a fost intotdeauna.

nutzica
17 septembrie 2013
puiu

si pe tine cand ,puiule ???!!!! ai vandut pnl lui mazare si ai lui ! te-ai raliat cu dracul ca sa-ti mearga tie bine ! de asta ai obtinut atatea voturi,ptr. primarie,de jigodie ce te stie lumea din urbea noastra ! sa -ti fie rusine puiule ! ne-ai dezamagit profund !

Un PNL-ist
17 septembrie 2013
Hasotti e PNL-ist ?!?

Ce jigodie este acest machidon fara scrupule ! Daca maine ar veni (prin absurd) la conducerea PNL , Tariceanu sau altul , acest infect personaj ar incepe sa-l critice imediat pe Antonescu... Numai faptul ca apare tinandu-se de mana cu mascariciul primar si betivul adormit in intersectii , ne spune ce fel "intelectual" este acest arheolog care scormonea dupa rahati de caini si pisici pana sa faca "politica liberala" , despre care habar nu are (cu golanul primar si betivul de la Consiliul Judetean ?!?). O hahalera care profita din plin de prostii de la sate (el candideaza mereu pe listele de la Sinoie , Histria ,etc). Aceasta scursura care nu s-a evidentiat cu nimic deosebit in viata sa si imbatranit in rautate , profita din plin de prostii care sunt foarte multi in Romania. Un personaj abject care a bagat pe gat prostilor la alegeri (pe listele PNL), niste personaje care-l pupa in cur: Cap mare dragomir , lacatusul mecanic de la Petromidia-Lupu , tamplarul confectioner de ladite fructe-Manea. Si inca ceva , ce este chiar impotriva statutului PNL: omul , care este un misogin dovedit , nu a vrut sa puna pe liste la alegeri parlamentare nicio femeie , cu toate ca toate organizatiile din alte judete au propus si femei... Aceasta rautate si ura , este pornita de la accidentul suferit in tinerete si care l-a facut sa mearga schiopatand (are o tija metalica in urma operatiei care suna mereu la controlul cu raze X pe aeroporturi...) , accident care l-a lasat impotent si fara erectie (omul nu are copii...). Ce-i mai tragic , este ca a ajuns la o varsta la care altii s-ar gandi la pensia foarte mare pe care o va lua dupa atatea mandate de parlamentar + averile si terenurile in propietate(vezi la Histria si plajele de la Corbu), dar incurca lucrurile in aceasta tara si judet - dovada si faptul ca atunci cand i s-a propus , nu a acceptat postul de ministrul al culturii , pentru ca pur si simplu nu-l duce capul , pentru un tip care se pretinde intelectual (vai de arheologia lui cu periuta si matura prin gropi !!!). Halal tara de prosti cu asemenea alesi !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6015 secunde